Skilte for hotel- & konferencegæster

Så snart du træder ind ad døren på Rungstedgaard, får du en fantastisk stemning og atmosfære at føle. Den særlige Rungstedgaard-stemning var vigtig at overføre til skiltningen, da vi designede nyt skiltekoncept til Rungstedgaard. Rungstedgaard er et Hotel med konferencefaciliteter, men er også stedet for uddannelse og efteruddannelse af medarbejdere i forsikringsbranchen. Derfor møder du også skilte for Forsikringsakademiet som her, hvor et dybdegraveret kobberskilt er nedfældet imellem brostensbelægningen foran indgangen til Rungstedgaard.

Skiltet med bagbelysning

Før irring af kobberbogstaverne

Efter irring af kobberbogstaverne

Bagbelyste bogstaver tager imod gæsterne

Når du ankommer til hotellet, mødes du af flotte facadeskilte. Rungstedgaard logoet er udført som løse facadebogstaver monteret med LED lys som bagbelysning også kaldet korona-effekt. Bogstaverne er monteret på en mur af kampesten og fremstår som løse elementer. Teksten Forsikringsakademiet er udført i kobber, som efter irring har en fin kontrast til muren.

Bagbelyste skilte

Vejvisningsskilte udendørs

Skiltepyloner sørger for, at gæsterne vises til parkering, mens fingerpost skilte, som er skiltemaster med skilte i flere retninger, viser vej for de gående, så de kan finde fra parkering til reception, finde andre indgange og finde igennem parken til parkværelserne. For synlighed er der integreret lys i pylonerne. Tekster og grafik uden lys er reflekterende, og som top på de vejvisende skiltemaster, fingerpost, er der monteret en top med integreret lys. De lysende punkter på din vej er god vejvisning, og lyset leverer en let oplysning af både skilte og område.

Fingerpost

Pyloner

Vejvisende skiltepylon med LED lys og refleks

Vejvisende skiltemast som fingerpost i HORSENS-serien

Skiltetop med LED lys til fingerpost i HORSENS-serien