Fingerpost viser vej

Den lille østjyske by, Jelling, er berømt for bl.a. at huse runestenen, der betragtes som Danmarks dåbsattest, og to vældige gravhøje opført af Harald Blåtand.

Byen besøges hvert år af mange endagsturister, der skal guides rundt til byens oplevelser, spisesteder, butiksområder, toiletter og andre steder af interesse. For mange vil det være det første besøg i byen, og det kan derfor være svært at orientere sig.

 

 

 

 

Samarbejdet med Jelling Lokalråd og Vejle Kommune, resulterede i en god vejvisende skiltning i et stedbundet design.

Det valgte Fingerpostskilt, har skilte der peger byens turister i den rigtige retning, når de bevæger sig rundt i området. Skiltet er opbygget af en mast med skilte, som peger dagsgæster og turister i den rette retning. På skiltene er der en tekst både på dansk og engelsk, et pictogram for aktiviteten, samt angivelse af afstand.

Som “kronen på værket” gør den unikke skiltetop designet stedbundet, med en tredimensionel miniatureudgave af Jellingestenen.

 

Se andre fingerpost

 

Mere info

Skilte med QR koder gør det muligt at hente mere info. Skiltene er lasergraveret i rusfrit stål og valset så de passer til masten.

Det gør det muligt for byens gæster at hente brugbar information til deres besøg i Jelling.

 

Montering

Når vi i samarbejde med kunden har fundet det endelige udtryk for skiltene og alle korrekturer er godkendt, sættes skiltene i produktion. Derefter samles standerne, og montering af foliedekorering foretages af vores skiltedesignere.

Skiltene pakkes og vores skiltemontører bliver sendt afsted med placeringstegninger, og de færdige skilte monteres på aftalt tid og sted.