Wayfinding i en dyrepark

Ideskilte indledte i 2011 et samarbejde med Givskud Zoo, der skulle have opdateret deres skilte og samtidigt ønskede, at få en ensartet og genkendelig skiltning, som kunne guide parkens gæster rundt i den store park.

Det var vigtigt for os, at få startet rigtigt ud på opgaven. Vores sælger var på besøg og og blev vist rundt i området, hvor Givskud Zoos ansatte redegjorde for de udfordringer, de havde, med at få guidet turister rundt i parken på den mest hensigtsmæssige måde.

På tegnestuen fik vi udskrevet et kort, så vi visuelt kunne forholde os til det store areal, og koordinere placering af de mange skilte.

Valget af skilte faldt på bl.a. Fingerpost-skilte, der, med mulighed for henvisning i alle retninger, hjælper turister med at få det optimale ud af deres besøg i Givskud Zoo. Samtidigt henviser Fingerpost-skiltene til servicebygninger, parkeringspladser og angiver med tekst og pictogrammer, hvor man kan finde de forskellige dyr.

Fingerpost

Fritstående 3D logo

Til venstre ses det endelige logoskilt, som nu kan ses i Givskud Zoo. Inden vi lavede skiltet havde vi lavet en 3D-model af hvordan skiltet ville komme til at se ud.

Klik på billedet nedenfor for at se det:

Andre fritstående 3D logoer

Standere med henvisninger

Der er monteret aluminiumsstandere flere steder i parken. Vi kan levere dem i mange størrelser, og de kan lakeres i forskellige farver efter ønske og efterfølgende dekoreres med folie eller print.

Standere og galger

Logistik

Ideskilte har til huse i egne lokaler i industrikvarteret i Horsens. Vi er strategisk godt placeret for adgang til E45 og påtager os opgaver i hele Danmark. Vores rummelige montagehal har været en stor fordel ved opgaver som Givskud Zoo, hvor samling og koordinering af de mange skilte, standere og print har krævet en stor kapacitet.