Kreativitet og nytænkning

Vitus Bering Innovations Park i Horsens er en virksomhed med hovedfokus på teknologisk udvikling, innovation, forretnings udvikling og iværksætteri. Husets kontorfællesskab og undervisningslokalers daglige brugere er udviklingsorienterede, hvilket krævede, at vores skiltning skulle fungere som vejvisning, men samtidig være anderledes og nytænkende. I samarbejde med VBI Park har vi lavet en skiltning, der er tilpasset husets arkitektur og fungerer som en oplevelse i sig selv.

 

Farverne fortæller, hvor du er

Det indvendige af husets atrium er præget af en iøjnefaldende limegrøn trappe, der forbinder byggeriets etager. Farven er så markant, at Ideskilte har valgt at fortsætte stilen i skiltningen af bygningen.

I atrium området har vi printet etagenumre på Trolltech i klare farver, der er markante nok til at spille sammen med trappen.

Bygningen er 5 etager høj. Etagenumrene virker som en dekoration og kan ses fra en stor del af atriumet og de tilstødende gange. VBI har valgt at lade farverne gå igen i køkkener og kopirum, der støder op til området, hvilket har bidraget til en stor sammenhæng i bygningen.

Lyddæmpende udsmykning

Vitus Bering, marine officer og opdagelsesrejsende, er født og opvokset i Horsens. Da han har lagt navn til innovations parken, har han fået en markant placering i atrium-området.

En gennemgående væg i området er blevet dekoreret som en hyldest til den danske Colombus. Det har været et krav, at vores dekorering skulle være lyddæmpende. Derfor er busten og kortet printet på Trolltech og navnetrækket er fræst i samme materiale. Brødteksten er udskåret i folie.

Ideskilte har mulighed for at printe på forskellige materialer med en tykkelse på op til 50mm og en maksimal bredde på 2500 mm på vores nye UV SwissQ Impala printer.

Custom Pylon

Pylonen, der viser vej til Vitus Bering Innovation Park, er specialfremstillet i lakeret aluminium til opgaven. Under logoet, er der udskåret en pil, der fungerer som vejviser, og er unik for denne pylon. Siderne er lakeret limegrønne og orange.

Om dagen ses farverne, der går igennem fra de farver, der er valgt indendørs, i mørket reflekteres farverne af gadelyset.

Pylonerne er monteret med LED lys, så logoet fremstår klart om aftenen .

Miks af materialer

Vitus Bering Innovation Park har mange funktioner, og det har vi afspejlet i skiltningen. Der er brugt forskellige materialer og produkter i bygningen, og samtidig er der skabt en helhed i dekoreringen.

I et mindre kaffeområde har vi tapetseret med wallprint af kaffesække. I bunden af atriumet har vi printet et stort grønt verdenskort med et citat. I kantinen er der dekoreret med en stor sort tavle med “grafitti”.

I kantinen har vi ophængt træ skærebrædder i forskellige størrelser og materialer – en dekoration der udtrykker stemning af køkken.

I atrium-området er der monteret “Atrium Cafe” udført i udskåret træ.

På gangen er der monteret et neonskilt, og ved elevator og reception har vi designet vægskilte, der ikke er til at overse.