Et særligt præg

En arkitektonisk særpræget bygning som NRGi’s domicil i Århus kræver også en skiltning med et særligt præg. Vi tog udfordringen op sammen med arkitekt Smidt, Hammer og Lassen.

Bygningens skulpturelle formsprog videreførte vi til det to meter høje tredimensionelle logo i terrænet – det understøtter den arkitektoniske vision og gør den æstetiske oplevelse endnu mere markant.

Pylonerne

Det tredimensionelle aspekt er videreført til pylonerne.

En stor informationspylon tager imod gæsterne ved indkørslen, så de fra starten af får en klar ide om, hvor de skal hen – afhængig af ærinde. Pylonerne går igen som P-skilte i mindre format.

Skiltningen følger en rød tråd og gør kommunikationen klar og brugervenlig.

Projektet er lavet i samarbejde med arkitektfirmaet Schmidt, Hammer og Lassen tilbage i 2007.