Eksklusiv skiltning af ejerlejligheder

Havneøen er med sin enestående udsigt over Vejlefjordbroen og smukke arkitektur et meget attraktivt og smukt boligområde. Det var vigtigt at skiltningen skulle afspejle dette, så valget faldt på det smukke materiale, messing, som hovedparten at Havneøens skiltning.

Efter hoveddøren mødes man af en samling af messingskilte, hvor et mønster inspireret af fjorden bringer området uden for Havneøen indendørs. Messingmaterialet er brugt til størstedelen af skiltningen – blandt andet også dørskiltene. Ejerlejlighederne gjorde det muligt at lave mere permanente løsninger til dørskiltene, hvor navnene på beboerne er skåret ud i et messingskilt.

Messingskilte

Bruneret messing, dybdegraveret og i lagt farve

Bruneret messing, har en forpatineret overflade

Bruneret messingskilt ved bolig

Piktogrammer i bruneret messing med facetkant

Skiltning på etagerne i messing og folie

Skilte med ordensregler og adfærd

Området omkring de eksklusive boliger er privat, med offentlig afgang. Ejerforeningen har skiltet med de vigtigste regler for færdsel i området, på en elegant og imødekommende måde. Enkelte steder er der risiko for at falde i vandet, og her er det af sikkerhedsmæssige årsager adgang forbudt, skiltet er uden den vanlige rødt cirkel og streg, generelt er grafikken elegant og teksten imødekommende.

Parkeringskælderen

Husenes sammenhængende parkeringskælder er skiltet med husnumre på dørene og adresser på postkasserne, så man let kan finde de forskellige huse. Dette er udført i folie monteret direkte på dør og postkasse.

Adresser og navne på postkasser

Husnummer som ses fra parkeringskælder

Skilte i elevator