Wayfinding

Wayfinding

Er der tale om at skulle guide folk rundt i og omkring en bygning, kan det ofte være en kompleks opgave. Vi har specialister, som i snart 20 år har lavet effektive løsninger og designs, som er med til at sikre en god orientering og skabe tryghed. En god wayfinding sikrer et godt flow af mennesker og en effektiv skiltning mange år frem.
Én af Idéskiltes kernekompetencer er rådgivning omkring sådanne wayfindingprojekter.
At guide folk fra A til B i en bygning lyder umiddelbart som en simpel opgave - men er oftest meget kompliceret. Det kræver mange års erfaring at opnå det mest rationelle og effektive flow af mennesker på f.eks. rådhuse, i sundhedssektoren og på uddannelsesinstitutioner. Vor ekspertise på området er opnået på baggrund af et stort antal wayfindingprojekter, som vi har udviklet i alle typer virksomheder - siden 1990.

Idéskiltes fremgangsmåde - systematisk og analytisk indsamling af omfattende information - er vigtig for at skabe en effektiv wayfinding-løsning.

Med analyser og modeller tilbyder vi at løse komplekse desorienteringsproblemer - ikke mindst løsninger, som er designet til at være effektive i mange år frem.

Lad os tage en snak

Mb

Marianne Beuchert

Rådgivning og konceptudvikling
t: 76 26 61 12
m: 28 40 85 93

Mere info

Bannertilbud

Vokseværk