Idéskiltes historie

Idéskilte er en familievirksomhed, som siden 1990, hvor vi startede med én afdeling i Vejle, har udviklet sig fra at være en lokal virksomhed til i dag at være en landsdækkende skiltevirksomhed. Vi leverer og monterer endog skilte ud over landets grænser, idet vi har løst flere opgaver i f.eks. Grønland, Tyskland og på Færøerne. 

Fra at være en traditionel skiltevirksomhed med bilreklamer og byggepladsskilte, har vi i dag udviklet os til yderligere at være en moderne kommunikationsvirksomhed, som evner at tænke anderledes. Vi udvikler gerne nye produkter som en del af opgaven - og gerne i samarbejde med designere og arkitekter. I samspil med strategiske samarbejdspartnere udvikler og implementerer vi over hele landet elektroniske skiltesystemer, hvor vi benytter os af kendte og afprøvede teknologier på nye måder.

I 1998 opkøbte vi aktiviteterne i skiltevirksomheden Logoform i Horsens. De to virksomheder blev slået sammen og drives i dag i ét selskab på én adresse. Idéskilte har til huse på Fuglevangsvej i Horsens, hvor vi råder over mere end 1000 kvm kontorer, tegnestue og produktion. 

Lad os tage en snak

Mb

Marianne Beuchert

Rådgivning og konceptudvikling
t: 76 26 61 12
m: 28 40 85 93
Vokseværk