Når skilte viser vej og fortæller historier

Hos Ideskilte er vi af den grundlæggende opfattelse, at skiltning har to vigtige funktioner: Skilte skal både vise vej og fortælle historier. Modtageren skal guides i den rigtige retning, og afsenderens identitet skal synliggøres. Gennem snart tyve år som skiltevirksomhed har vi samlet værdifuld viden om materialer, produktionsteknikker, montage og wayfinding. I dag kan vi således være sparringspartnere for vores kunder med fokus på rådgivning og design.

Vi leverer skilteløsninger, der tager afsæt i dén virkelighed, hvor skiltningen skal fungere. Vores skilteanalyse tager udgangspunkt i brugeren og hans behov, for det er i sidste ende ham, vi skal hjælpe på rette vej. En gennemtænkt wayfinding er med til at sikre en god orientering og til at skabe tryghed. Analyseresultaterne kobler vi med de designmæssige retningslinjer i kundens skiltemanual, så vi sikrer overensstemmelse med virksomhedens visuelle identitet.

Resultatet bliver synligt bedre - både for modtager og afsender.

Vi mener i høj grad vores succes skyldes vores tilgang til opgaverne og evnen til at tænke anderledes.

Vores opskrift på en skiltesucces:

Perspektivering - se opgaven fra nye vinkler og tænk ud af boksen. Det kan vise sig, at opgaven skal starte et helt andet sted for at nå det bedste resultat.

Involvering - lad alle, der har interesse i opgaven, komme til orde. Lyt samtidig til dem, der skal bruge skiltningen i dagligdagen. Gevinsten er medejerskab og ikke mindst et resultat, der virker.

Visualisering - brug prototyper og prøver på skiltene inden de sættes i produktion, så ideen bliver testet i en realistisk sammenhæng, inden den føres ud i livet.

 

Lad os tage en snak

Mb

Marianne Beuchert

Rådgivning og konceptudvikling
t: 76 26 61 12
m: 28 40 85 93
Vokseværk