Lad farven vise vejen

Mange skoler har til huse i forskelligartede bygninger, som gennem årene er smeltet sammen eller som er tilbygget i diverse stilarter. Denne form for "knopskydning" giver ofte et rodet indtryk af et meget komplekst hus, som er vanskeligt at finde rundt i.

Dette var også tilfældet for Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg.

Efter en om- og tilbygning blev skiltningen ændret, så den nu både er tidssvarende og gør, at skolens bygninger virker sammenhængende og er lette at finde rundt i.

Med udgangspunkt i 12 gode råd samt i skolens visuelle identitet har Ideskilte udviklet en skiltefamilie og et design, som på én gang skaber overblik og sammenhæng.

Skolens komplekse bygninger er nu blevet overskuelige. Der er udviklet et oversigtskort, hvor de forskellige bygninger er navngivet, så der er et fælles sprog, som kommunikeres ud.

Når man ændrer på noget eksisterende, er det vigtigt, at det nye bliver så logisk og naturligt, at brugerne tager det til sig.

Med skiltningen af Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg er det lykkedes at skabe et fælles sprog, som giver en god oplevelse af at komme til en bygning, hvor man føler sig godt taget imod og godt vejledt.

Se også hvordan Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg i samme omgang fik en ny udendørs skiltning.

 

Lad os tage en snak

Mb

Marianne Beuchert

Rådgivning og konceptudvikling
t: 76 26 61 12
m: 28 40 85 93
Vokseværk